Olipa kerran, 1980-luvun alkupuolella, joukko nuoria rovaniemeläismiehiä, jotka harrastivat englantilais- ja amerikkalaisvalmisteisia moottoripyöriä. Talven tullen nuoret miehet vuokrasivat sopivan tilan käyttöönsä Rovaniemen keskustassa sijainneessa Lihakunnantalon maanalaisista tiloista. Kuten nimikin kertoo, kyseessä oli teurastamo, joka tosin oli vastikään siirtänyt toimintansa muualle kaupunkilaisten kyllästyttyä kiljuviin sikoihin ja karkaileviin mulleihin.

Tilat olivat karut, viemäriveden juostessa lattiaan piikattua ojaa pitkin, nuoret miehet ruuvasivat konepyöriään. Talvi taittui veren tahrimassa kellarissa, vapunaikoihin kevätauringon paljastaessa asfalttia hankien alta, nuoret miehet kipusivat pyörilleen ja antoivat moottoreiden laulaa.

Juhlittiin Uutta vuotta 1985 ja nuoret miehet päättivät nimetä harrastusyhteisönsä. Karu Mc kuvasi kaikkien mielestä oivallisesti moottoripyöräilyä Napapiirin korkeudella ja kertoihan se myös totuuden harrastetilojen ominaisuudesta.

Vuodet vierivät, osa kerhon jäsenistä lähti kasvukeskuksiin, Ouluun, Helsinkiin, Tukholmaan, jatkaen harrastetoimintaansa uusissa osoitteissa. Näihin vuosiin, tarkemmin ottaen 1989-1992 sijoittuu aikakausi jolloin Oulussa toimi aktiivinen Karu Mc:n sivujaosto, josta muotoutui myöhemmin nykyinen Laanilan Talli.

Karu Mc on nykyisin 22 harrastajan rovaniemeläinen moottoripyöräkerho, mukana edelleen perustajajäseniä, mutta myös tuoreempia persoonia on joukkoon valikoitunut. Tallin kaluston muodostavat yhä englantilaiset ja amerikkalaiset moottoripyörät, joita usealla kerhon jäsenellä on useampia kuin yksi.

Perustettu 1985
Jäseniä 22